Proiectul `ICAR - Incluziune prin microcredit și ajutor reciproc - strategie sustenabilă a economiei sociale pentru ocupare și creare de întreprinderi sociale` - Barna, Cristina; Vameșu, Ancuța; Opincaru, Irina (Calitatea Vieții, 2016)
-